Контакт

 

30ти март

 
Плачковица 79 Радовиш Република Македонија
 
Тел: +389 70 796 616
 
Сектор за финансии: Снежана Панчева 071 526 447
 
Сектор за производство: Гоце Лампев 078 350 061
 
Железара: Васка Илијева 072 775 105
 
 

 

Контактирај нѐ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

закажи состанок

 
Барање за состанок:
Датум:
Избери време:
Не можеме да пронајдеме времеОставете ги Вашите детали
Пополнете ги информации за контакт
Резервиравте успешно. Ќе бидете известени за потврда на Вашата резервација.