Метални производи изработени по стандард или по ваша мерка

 
 
 
 

 

за нас

 
Нашите производи се изработуваат од висококвалитетен ладновалан декапиран лим, исфарбани со електростатско прашкаста боја за заштита од корозија.

Во присуство на голема конкуренција на пазарот, главна цел на 30 ти МАРТ е задоволување на барањата и потребите на своите тековни и потенцијални клиенти.
 
 
 
 
 

Производство на метална галантерија

 
 
 
 

технички совети

 
 
 
 

МОНТАЖА

 
 
 
 

ИСПОРАКА на било која локација

 
 
 
 
 
 
 

 

Контактирајте нѐ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Изјави од клиенти

 
 
 
This is a customer testimonial. Customer testimonials and product reviews are here to help your business grow. Click to edit this text and insert a testimonial from one of your satisfied customer.
 
Customer Name, London.
 
 
 
 
This is a customer testimonial. Customer testimonials and product reviews are here to help your business grow. Click to edit this text and insert a testimonial from one of your satisfied customer.
 
Customer Name, London.
 
 
 
 
 
 
This is a customer testimonial. Customer testimonials and product reviews are here to help your business grow. Click to edit this text and insert a testimonial from one of your satisfied customer.
 
Customer Name, London.
 
 
 
 
This is a customer testimonial. Customer testimonials and product reviews are here to help your business grow. Click to edit this text and insert a testimonial from one of your satisfied customer.
 
Customer Name, London.